Format for alle

Fra 1 Maj 2018 lancerer vi et nyt koncept på Restaurant Format og i Form-Madbar.

Vi vil gerne gøre vores restaurant mere tilgængelig og optimere oplevelsen for vores gæster.

Dette betyder, at der fremover på Restaurant Format og i Form-Madbar vil være at finde et á la carte kort med mindre retter til 120 kr. pr ret, og en 8 retters menu til 500 kr. pr person der serveres Family Style til hele bordet.

Når sommeren for alvor begynder at skinne igennem, forhåbentlig fra midt maj, åbner vi op for udeservering til både frokost og aften, så Sankt Annæ Plads kan nydes i alt sin pragt.

Vi glæder os til at vise vores nye version af Format frem.


Restaurant Format ligger centralt i København på den historiske Sankt Annæ Plads.

Vi ønsker at skabe et enkelt udtryk i vores retter baseret på råvarer af højeste kvalitet. Retter med Format, der overrasker og begejstrer, og som tilberedes i et internationalt køkken med høje ambitioner. Vi ønsker at skabe et miljø med en menu og et vinkort, der passer til lige præcis dine ønsker.
Når vi tager beslutning om de elementer, der skal indgå i retterne, er det afgørende for os, at ingredienserne er af højeste kvalitet, og at de er produceret under forhold, der tager hensyn til miljøet.

Vores retter indeholder både velkendte elementer, elementer fra andre kulturer og afspejler samtidig den viden, vi har opnået gennem tiden. Alt sammen tilsat vores eget præg.